Υπηρεσίες Μασάζ

White spa - 60λεπτά

Επιλεξτε 3 διαφορετικα είδη μαλαξης και απολαυστε μια μοναδικη εμπειρια!

Deep tissue - 40 λεπτά κ 60 λεπτά κ 80 λεπτά

Το Deep Tissue είναι δυνατή θεραπευτική μάλαξη, η οποία επικεντρώνεται στην επαναφορά της αρχική θέσης των βαθύτερων στιβάδων των μυϊκών και περιτοναϊκών ιστών.

 

City escape - 40 λεπτα και 60 λεπτά

Χαλαρωτική μαλαξη – Aν χρειαζεστε μια χαλαρωτικη αποδραση απο την καθημερινοτητα , είναι η ιδανική θεραπεία για εσάς!

Head + face - 30 min

Ενα αναζωογονητικό μασάζ προσώπου για φυσικό facelift, ενώ παραλληλα ηρεμεί την ένταση των μυών του κρανίου και των ώμων.

Swedish massage - 60 λεπτα και 80 λεπτά

Ήπια μαλαξη – Η ιδανική επιλογή μετρίας πιεσεως μαλαξης για να ξεκουράσετε το σώμα και το πνεύμα σας, και να αισθανθείτε βαθιά αναζωογόνηση και ευεξία.

Athletic massage - 60 min

Το αθλητικό μασάζ μπορεί να εφαρμοστεί πριν, ενδιάμεσα και μετά από κάθε αγώνα.

 

Lymphatic massage cellulite - 60 min

Το λεμφικό μασάζ κυτταρίτιδας ενεργοποιεί το μεταβολισμό και αποβάλλει τις τοξίνες από τον οργανισμό.

Oriental - 60 min

μια μοναδική μαλαξη που γίνεται με πουγκιά τα οποια περιέχουν βότανα και μπαχαρικά. Ενεργοποιούν τον οργανισμό, βελτιώνουν την κυκλοφορία, περιορίζουν τις τοξίνες και όλα αυτά με τον πιο απολαυστικό τρόπο.

Thai massage - 60 mon

Το Θεραπευτικό ταϋλανδέζικο μασάζ βασίζεται στις αρχαιότερες μεθόδους της Ταϊλανδέζικης παραδοσιακής ιατρικής. Το συγκεκριμένο είδος massage δίνει τη δυνατότητα στο σώμα να απελευθερωθεί από το ενεργειακό του μπλοκάρισμα και τη στασιμότητα, μέσα από έναν συνδυασμό: έντονων διατάσεων, πιέσεων στις ενεργειακές γραμμές – sen lines αλλά και άλλων στοιχείων ρεφλεξολογίας.

 

Candle massage - 60 min

Μαλαξη με ζεστό χειροποιητο κερί εμπλουτισμενο με βιταμινες και αιθερια ελαια για βαθιά ενυδάτωση και ιδανικά για χαλάρωση μετά από μια δύσκολη μέρα ή έπειτα από έντονη μυϊκή δραστηριότητα.

Hot stones - 60 min

Μαλαξη με μαύρες ηφαιστειακές ζεστές πέτρες που γλιστρούν απαλά με κυκλικές κινήσεις πάνω στο σώμα

Το αθλητικό μασάζ μπορεί να εφαρμοστεί πριν, ενδιάμεσα και μετά από κάθε αγώνα.

Συνδυασμος μαλαξης με ειδικές βεντούζες για πιο εντοπισμενο Μυϊκό πονο.

 

Μαλαξη με μέλι

Η μαλαξη με μέλι είναι μια από τις πιο αποτελεσματικές θεραπείες κατά της κυταριτιδας , καθαρίζει βαθια το δέρμα, αυξάνει τη ροή του αίματος και αναζωογόνει .

Foot massage 30 min

Ένα χαλαρωτικό ή θεραπευτικό μασάζ στις γάμπες και στους μηρούς μπορεί να σας ξεκουράσει από τους καθημερινούς πόνους ορθοστασίας ή να σας χαλαρώσει μετά από μια έντονη άσκηση αποβάλλοντας το γαλακτικό οξύ από τους μύες.

Μαλαξη με σοκολατα

Η σοκολατοθεραπεία Αποτελεί μια θεραπεία βαθιάς ενυδάτωσης, θρέψης, χαλάρωσης και ευεξίας.

Reflexology - 30 min

Είναι μια μέθοδος εναλλακτική που βασίζεται στην εφαρμογή ειδικών πιέσεων, μέσω του μασάζ στα πέλματα των ποδιών.

Κάθε ειδική πίεση αντανακλάται στο αντίστοιχο σημείο του σώματος που θέλουμε να χαλαρώσουμε. Βελτιώνει το νευρικό σύστημα και κάθε άλλη λειτουργία του οργανισμού μας, με μια απόλυτα φυσική μέθοδο.

 

Massage for pregnant 40 min

Το Μασάζ για εγκύους είναι μία ειδική τεχνική θεραπευτικής μάλαξης που σκοπό έχει να ξεκουράσει και να ανακουφίσει τις εγκύους από τις καθημερινές αλλαγές που συμβαίνουν στο σώμα τους κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.