Καλώς ήλθατε στο white spa and massage,

αποστολή μας είναι να σας βοηθήσουμε να χαλαρώσετε και να αναζωογονηθείτε πλήρως από την πολυάσχολη ρουτίνα της καθημερινοτητας  στα κομψά σχεδιασμένα δωμάτια θεραπείας του χώρου μας!

 

Μια όαση ευεξίας, το whitespa and massage είναι το καταφύγιο από τον έντονο ρυθμό της καθημερινής ζωής.

Από χαλαρωτική μάλαξη έως περιποιήσεις προσώπου, περιποιήσεις σώματος και πολλά άλλα!

 

Ο στόχος μας είναι να νιώσετε το όφελος από τις καλύτερες θεραπείες και προϊόντα που έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα το άτομο.

Στο whitespa and massage εστιάζουμε 100% σε εσάς!

Επαγγελματίες θεραπευτές σας καλωσορίζουν θερμά και υπόσχονται να σας προσφέρουν μια πολυτελή εμπειρία χαλάρωσης και ανανέωσης .

Στο whitespaandmassage εστιάζουμε στη συνολική σας ευεξία. Απολαύστε τις πινελιές πολυτέλειας που έχουν σχεδιαστεί για να σας βοηθήσουν να χαλαρώσετε πλήρως. Χαλαρώστε το σώμα, καταπραΰνετε την ψυχή και ανυψώστε το πνεύμα…

Οι εξειδικευμένες θεραπείες προσώπου, που βασίζονται στα αποτελέσματα της χρήσης πολυτελών προϊόντων ,ξεκινούν με μια ολοκληρωμένη ανάλυση δέρματος και στοχεύουν στο να εντοπίσουν τον τύπο του δέρματος σας ώστε να επιτύχουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Έμπνευση μας .. Οι θεραπείες μας βασίζονται σε αυθεντικές φυσικές θεραπευτικές μεθόδους της Άπω Ανατολής, που βρίσκονται σε παραδοσιακές πρακτικές ευεξίας και μοιράζονται πολλοί πολιτισμοί σε όλο τον κόσμο.